Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin

Bemanningsselskapet Proffice ble i november 2016 til Randstad. I Østfold betyr det en offensiv styrking av avdelingen i Fredrikstad både faglig og finansielt. Den internasjonale storaktøren vil investere i systemer og løsninger, samt videreføre gode verdier, kvalitet og integritet i alle ledd.

Randstad ble etablert i Nederland i 1960 er etablert i 39 land og er ett av de to største bemanningsselskapene i verden. Selskapet kom til Norge i 2008 og har allerede markert seg i bransjen også her til lands, men vokste først til en dominerende aktør da de kjøpte Proffice og omprofilerte alle avdelingene i november 2016. Nå retter de blikket fremover og ønsker å være en pådriver i bransjens utvikling mot mer brukervennlige løsninger og vil ta i bruk det som trengs av tekniske hjelpemidler for å nå målene.

Vil være pådriver

- Randstad satser mye på å være innovativ ikke minst ved bruk av teknologi. Selskapet kjøpte nylig monster.com, som er et av de største nettstedet for rekruttering og jobbformidling i verden. Vi vet det kommer til å skje store endringer, både i arbeidslivet generelt og i ikke minst i vår egen bransje de nærmeste årene. Med dette som bakgrunn ønsker Randstad å være en pådriver i utviklingen fremfor en betrakter. Våre kunder og kandidater forventer dette av oss og vi ønsker å imøtekomme forventningene, sier Director Group Sales & MarCom i Randstad, Camilla Grana. Hun understreker likevel at menneskene ikke blir mindre sentrale av den grunn.

- Våre systemer og løsninger skal ikke redusere den personlige kontakten, tvert imot skal den gi våre kunder en bedre opplevelse, sier hun.

Viktige verdier

Da Randstad overtok anerkjente Proffice i fjor satt de samtidig med en komplett kompetanse innenfor bemanning, rekruttering og innleie av arbeidskraft. De to selskapene var dessuten en god match, da de opererer i henhold til tilsvarende verdier og fokuserer på kundens behov og på å gjøre ting på riktig måte.

Randstad valgte også å bli Revidert Arbeidsgiver allerede i 2014 da denne ordningen ble innført. Ordningen er et kvalitetsstempel for bemanningsbedrifter og lar bedrifter dokumentere sin kvalitet som arbeidsgiver gjennom ekstern revisjon av rutiner og praksis når det gjelder sentrale deler av forpliktelser etter arbeidsmiljøloven. Denne ordningen er besluttet å være obligatorisk for alle bemanningsselskap som har medlemskap i NHO Service fra og med 2017.

Å være en god arbeidsgiver er et konkurransefortrinn og vi mener at det er både fornuftig og rettferdig, sier leder for Randstad Østfold, Kathinka Bergerud. Hun er glad for å lede en avdeling som fortsatt er både nær og lokal, men som har en sterk internasjonal eier og samarbeidspartner i ryggen.

Nøyaktig og seriøs

- Randstad har både styrke og verktøy nok til å møte de endringer som kan komme i fremtiden. For oss i Østfold vil det fortsatt være viktig å møte våre kunder og kandidater ansikt til ansikt, enten ute på arbeidsplassene eller på vårt kontor i Fredrikstad. Her stikker mange kunder innom og ved behov for rekruttering eller bemanning og vi kan vi tilby dem møterom der de kan møte sine kandidater og gjennomføre egne intervjuer. 

Vi setter alt inn på å være fleksible og finne løsninger som passer den enkelte kunde. Det er viktig å være nøyaktig og seriøs og aldri presentere en kandidat for en kunde som vi ikke går god for, eller som ikke vil passe i den bedriften som trenger ny(e) medarbeidere. Som revidert arbeidsgiver, med ISO-sertifiserte prosesser er ikke våre verdier bare «ord som henger på veggen», men innhold vi etterlever hver eneste dag, sier Bergerud.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG: Prima Trykk er en konkurransedyktig og kompetent leverandør til varehandelen.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24