Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Det er få ting som slår rask respons og god service når man først trenger hjelp. Det synes Gummiservice AS også. Derfor rykker de ut døgnet rundt hvis en kunde har problem med dekk og hjul.

Dekkfabrikken til Gummiservice Produksjon er blitt noe av et landemerke ved E6 i Råde. Ikke alle er klar over at bedriften også har en serviceavdeling i tilknytning til fabrikken. Avdelingen har kunder fra fjern og nær, men aller flest fra transportnæringen og anleggsbransjen i Østfold. Gummiservice kan nemlig håndtere dekk til de største anleggsmaskinene på markedet.

- Vi vil være en samarbeidspartner for alle som trenger våre tjenester, sier markedssjef Hans Fredrik Larsen. Han legger til at mange ser på dem som en problemløser, ikke minst når det gjelder de største maskinene.

Betydelig aktør

Avdelingen i Østfold og i Lørenskogveien utenfor Oslo har sammen med Trondheimsavdelingen 18 ansatte. De er en betydelig aktør innenfor dekkservice for tunge kjøretøyer, og tror at mye av suksessen skyldes nettopp service og kundevennlighet.

- I tillegg har vi et bredt spekter av både nye og regummierte dekk i alle dimensjoner. Utvalget er stort enten du vil ha dekk, felg eller begge deler, sier Larsen. I tillegg til regummiert forhandler Gummiservice både Pirelli, Bridgestone og Michelin.

Internasjonal service

Gummiservice tilbyr døgnåpen servicetelefon ved dekkhavarier i Norge, Sverige og resten av Europa. I Norge betjenes kundene først og fremst via egne servicebiler og utover dette gjennom samarbeidspartnere. I Europa har Gummiservice et samarbeid med EBTS (European Breakdown Tire Service).

50 år

Både i Østfold og Oslo er Gummiservice AS en stor aktør i sin bransje. Til sammen omsetter de to avdelingene for 52 millioner kroner. Osloavdelingen betjener også personbilmarkedet, og Gummiservice har også en avdeling for personbiler ved E6 i Råde. Hovedfokus er likevel tunge kjøretøyer og anleggsmaskiner, slik det har vært siden starten for 50 år siden.

Gummiservice startet sin virksomhet på Greåker i 1967, men etter en lengre periode ved det som var riksvei 109 på Rolvsøy valgte de å bygge et helt nytt anlegg ved E6 i Råde og flyttet inn i 2002. Bedriften har vokst betydelig og passerte i 2014 en omsetning på mer enn 150 millioner kroner.

 

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: Jotne Mekaniske Verksteder vokser i rekordfart etter et par vanskelige år.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24