Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Byggingen av de første leilighetene på området Roligheten Platå på Borgenhaugen i Sarpsborg er allerede i gang. I løpet av fem år regner utbyggeren, Gamle Isevei Eiendom AS, med at 160 moderne enheter er ferdigstilt i området.

Første del av utbyggingen består av 24 leiligheter, som vil bli ført opp i tre byggetrinn. Grunnarbeidene er godt i gang allerede, og Aktiv eiendomsmegling kan melde om god etterspørsel og pågang etter de mest attraktive leilighetene.
- Vi tror at salget bare vil øke, og de tre trinnene første leilighetene vil være innflytningsklare om kort tid. Deretter står resten av området for tur med tomannsboliger, blokker og rekkehus. Vi ser for oss en femårs byggeperiode der vi ferdigstiller ca 30 enheter i året, sier daglig leder Espen Johansen i HP Hovelsen Bygg-Entreprenør AS. Fredrikstad entreprenøren står også bak eiendomsutvikleren Gamle Isevei Eiendom AS.

Beliggenhet

- Leilighetene vil få en flott beliggenhet med bare fem minutter bil- eller busstur til Sarpsborg sentrum. De er plassert høyt i terrenget og får en vestvendt og solrik beliggenhet. Roligheten ligger i et allerede etablert boområde i nærhet av Brusemyrtoppen. Leilighetene er en del av Roligheten Gård, som er det historiske navnet på stedet. Det er kort avstand til butikker, kjøpesentra, skole, barnehage og idrettsanlegg, med flotte turterreng utenfor døra.
Området er i dag landbruksområde med spredt boligbebyggelse. Leiligheten vil bli en del av større utbygging bestående av flermannsboliger, vertikaldelte boliger og blokkbebyggelse.

Byggmester med
fullverdig showrom

Hos HP Hovelsen Bygg-Entreprenør AS i Fredrikstad kan du plukke ut alt fra kjøkkeninnredning til vindustype og parkett i ro og mak og samtidig se det hele i bruk.
- Det er ikke helt vanlig at byggefirmaer tilbyr en slik service, men vi valgte å gjøre et forsøk for et par år siden, og det har blitt en suksess. Våre kunder synes det er betryggende å ha sett produktene de har valgt til sin nye bolig i full bruk før de flytter inn. Det er så mye som skal passe sammen i en ny bolig, og hos oss kan man se samspillet og fargesammensetninger for eksempel. Det beste av alt er at alt er samlet på ett sted, og utstillingene tilpasses det prosjektet vi er i gang med. Vi viser ikke bare frem fronter i en kjøkkeninnredning, men monterer hele innredningen, noe som gir et helt annet inntrykk, sier daglig leder i HP Hovelsen Bygg-Entreprenør AS, Espen Johansen.

En sunn bedrift

Byggentreprenøren under Fredrikstadbrua har bygd opp et sterkt merkenavn i regionen. Bedriften med 45 ansatte har blitt en attraktiv arbeidsgiver som tiltrekker seg de beste håndverkerne.
- Med de siste ansettelsene har vi etablert en komplett stab med en svært kompetent ledelse. Det er nødvendig i dagens konkurransesituasjon, sier Johansen. Han legger til at bedriften har svært lavt sykefravær og mange offentlige oppdrag. Dette er to sterke indikasjoner på en sunn bedrift.
- Fraværet er nå under 2 prosent, noe som er svært lavt i bransjen vår. Men vi er IA-bedrift og benytter bedriftshelsetjenesten aktivt. Det er en fordel for både ansatte og arbeidsgiver.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

SARPSBORG: Klavestad Installasjon ble nylig en del av Elnett Øst AS og har fulle ordrebøker i lang tid fremover.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24