Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

Stadig flere velger Eidsberg Sparebank i Sarpsborg som ny bankforbindelse. Samme bank leverer samtidig alle de forsikringsløsninger du trenger. – Alt på ett sted, og alt gjennom samme rådgiver. Det liker kundene våre, sier bedriftsrådgiver forsikring, Henning Christensen.

Banken som åpnet avdelingskontor i Sarpsborg for 11 år siden har vokst raskt på personlig service, god kundebehandling og nærhet til kundene. Bevisste rekrutteringsprosesser og fokus på felles mål har stått sentralt i alle år.

Samme rådgiver

- Banken har nå mer enn 5 000 kunder, hvorav rundt 25% er bedrifter og foreninger. Mange kjenner våre banktjenester, men ikke like mange kjenner til våre tilbud innenfor forsikring. Våre kunderådgivere kan imidlertid utarbeide gode og konkurransedyktige forsikringsløsninger på lik linje med rene finansieringstilbud. Har man Eidsberg Sparebank som bankforbindelse er det både effektivt og praktisk å benytte oss som forsikringsleverandør også. Vi tilbyr samme rådgiver på alle områder, sier Henning Christensen og kontorsjef Jon Harald Bjørnstad.

- Vi løser saken

- Vårt forsikringstilbud retter seg mot både privat-, nærings- og landbrukskunder. Siden banken har hatt fremgang med sin struktur og kundebehandling, har også forsikringsdelen av oss tatt dette til seg. Vi reiser gjerne ut og møter våre kunder når det er behov for det, og skulle det skje noe kan du stikke innom eller ringe oss så hjelper vi til med å løse saken. Ingen skal bli henvist til en nettside for å ordne alt selv, noe mange av våre kunder ser på som en ekstra trygghet, sier Henning Christensen.
- Vi overselger aldri, men sørger for at kundene alltid får vår beste løsning først, så får de heller velge bort enkeltelementer hvis de ønsker det. Det er viktig for oss at de får vite hva de kan få, framfor å bli presentert en rimelig, men kanskje mangelfull eller ufullstendig løsning, sier Jon Harald Bjørnstad.

Forklarer beslutninger

Han legger til at Eidsberg Sparebank er opptatt av sitt omdømme og service ut til kunde.
- Vi er i kontakt med alle typer kunder og velger å bruke like mye tid på de som får avslag som de som får innvilget lån. Det er viktig å forklare en beslutning og gi råd om hvordan situasjonen kan endres. Vi møter alle med respekt, sier Bjørnstad.
Eidsberg Sparebank vokser videre i nye moderne lokaler i Sarpsborg sentrum, og ser fremtiden lyst i møte.
- For oss er det viktig at ansatte trives. Det er allment kjent at motiverte og fornøyde medarbeidere yter det lille ekstra som medfører økt kundetilfredshet.

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

FREDRIKSTAD: Quality Fredrikstad gjentar tidligere suksesser når det gjelder julebord, men nå med nytt innhold innenfor revy og juleshow i soulinnpakning.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24