Østfold og Follo

Næringsliv i Østfold og Follo: Hvor kommer bladet ut? | Les bladet digitalt

Østfold og Follo:

contentmap_plugin
Bygg- og anleggsvirksomheten startet med betong, armering og muring som hovedfag i 2009, men i dag er Holth Bygg & Anlegg en fullverdig leverandør av bygg. Samarbeidet med BoligPartner er ikke tilfeldig.
Flere prosjekter

- BoligPartner søkte forhandlere i vårt område, og siden de står for kvalitet og gjennomføringsevne tok vi kontakt. I 2015 gikk vi inn i formalisert samarbeid, sier Viggo Holth. Han legger til at bedriften med 12 ansatte fortsatt tar på seg rene betongarbeider og har tre egne forskalingssnekkere til å utføre dette. I disse dager er de opptatt med boligprosjekter i Fredrikstad, Halden, Hvaler og noe i Sarpsborg.

Stor interesse

- Vi får mange henvendelser om boliger og sender nok ut mellom 300 og 400 BoligPartner-kataloger i året. Men det er litt tørke når det gjelder å legge ut byggeklare eneboligtomter for salg i Østfold-byene. Det er mye fortetting av byområder, men det er et stort marked for nye eneboliger også, bare det legges ut tomter.

Lar ting ta tid

Viggo Holth liker konseptet BoligPartner leverer i dag. Ikke bare dreier det seg om solide materialer, men like mye om å bruke nødvendig tid.
- Vi bygger derfor litt etter «gamlemåten» og lar huset sette seg og tørke ut og så videre. De som bygger hus på bare en uke uten tanke på dette vil møte utfordringer senere, både med setninger og fuktskader. Vi løser heller utfordringene først og overleverer i stedet et kvalitetshus til en fornøyd kunde. Vi både håper og tror at det vil betale seg i lengden, sier Holth.

Hyggelig opplevelse

Byggefirmaet har i dag en rekke faste samarbeidspartnere innenfor alt fra rør og el til flislegging og ventilasjon. Kravet om ryddighet og kvalitet er det samme.
- Både vi og våre underleverandører må levere kvalitet. Vi er alltid innstilte på å gjøre kunden fornøyd, selv om det tar litt ekstra tid. Kunden bruker store beløp på ny bolig, kanskje bare én gang i livet og da må vi sørge for at prosessen blir en hyggelig opplevelse, sier Holth.

Kvalitetslogo

På byggeplassen et det alltid lett å se hvem håndverkerne representerer. Holths ansatte har alltid BoligPartner-logo på sitt arbeidstøy.
- Dette signaliserer kvalitet. Derfor har vi samme dekor på tøy, biler og skilt på byggeplassen. Vi har sterkt fokus på HMS og sikkerhet på alle anlegg og ønsker gjerne besøk fra Arbeidstilsynet. Skulle bare ønske de brukte tid på å kontrollere de mer useriøse aktørene i bransjen. Det kunne ført til en opprydding vi etterlyser.

Markant leverandør

Holth Bygg & Anlegg ser for seg en positiv utvikling som samarbeidspartner for BoligPartner.
- Vi håper BoligPartner skal ligge langt framme i tankene på alle som skal bygge ny enebolig i fremtiden. Vi vil gjerne være en markant leverandør, ikke på grunn av størrelse, men på grunn av unik kvalitet.

 

Les Østfold og Follo

Fikk du med deg denne?

- Vi er opptatt av å bygge gode relasjoner og finne optimale løsninger for våre kunder, enten det er store bedrifter eller privatkunder, sier regionbanksjef for Nordea i Østfold og Follo, Halvor Danielsen.

Siste fra Buskerud, Asker og Bærum

DRAMMEN/KONGSBERG: Ramirent er Norges største utleier av maskiner og utstyr, og skaffer det du trenger, når du trenger det.

Les mer

Siste fra Romerike

NANNESTAD: – En naturlig konsekvens av at vi ble en del av selskapet for snart ett år siden, sier daglig leder Alfred Bakken.

Les mer

KONTAKT OSS

Viken Media AS
Tuneveien 2
1710 Sarpsborg

Tlf. 69 35 40 90

Org.nr.: 913 460 316

REDAKTØR
Per-Kr. Aasen, 916 20 304

GRAFISK / NETT
Heine Aasen, 926 49 329

SALGS- OG MARKEDSSJEF
Bjørn M. Akselsen, 957 80 678

SALG
Otto Chr. Trapness
, 481 83 484
Ole Fredrik Fossum, 917 26 335
Morten H. Jensen, 455 00 439
Thomas Tønnesen, 909 69 822

FØLG OSS
Østfold og Follo: facebook.com/NæringslivØstfold
Romerike: facebook.com/NaringslivRomerike


LES ALLE BLADER GRATIS PÅ NETT
issuu.com/b2b24