Betydelig leverandør til store byggeprosjekter

0
0
0
s2smodern

FREDRIKSTAD: Kråkerøy Elektriske har siden starten for snart 40 år siden utviklet seg til å bli en betydelig leverandør av elektroinstallasjoner innenfor større byggeprosjekter.

Kråkerøy Elektriske omsetter i dag for rundt NOK 35 millioner og sysselsetter 30 personer. Med store og små prosjektoppdrag over lang tid har selskapet bygget kompetanse og erfaring som kommer kundene til gode.
Daglig leder Thomas C. Johansen forteller at de også forsøker å finne nye produkter og tjenester som for eksempel salg og installasjon av varmepumper. Han forteller at markedet her svinger og at de har vært en aktiv aktør innenfor dette helt siden 2004 og har dermed bygget viktig kompetanse og erfaring. Han forteller også at de har topper før jul hvert år, og at varmepumper bidrar til rundt 10% av deres omsetning.
Relativt nytt er at vi også leverer komplette installasjoner av lysskilt til bedriftskunder i regionen. Siden vi kan levere komplette ferdige monterte løsninger til kundene får de en helhet som forkorter både arbeidsprosesser og kostnader, forteller Johansen.
lnstallasjonssjef Pål Kristiansen tilføyer at Kråkerøy Elektriske også utfører installasjon og serviceoppdrag for både industrien og til private hus og hytteeiere. Disse oppdragene tilfører selskapet en vesentlig del av total arbeidsmengde og omsetning.
Kråkerøy Elektriske har nylig levert elektroinstallasjon i byggeprosjektet Treskjæråsen i Fredrikstad, og de er også godt i gang med installasjonsarbeider for andre aktører i nedre Glomma.
Vårt hovedbein er elektroinstallasjon, men vi søker hele tiden nye produkter og muligheter innenfor vår «fag», og derfor vil vi lansere noen spennende nyheter fremover, avslutter en engasjert og svært optimistisk daglig leder, Thomas C. Johansen.