fbpx
Colors: Blue Color

AOF Østfold løfter blikket og tar med seg den godt renommerte Østfoldmodellen inn i Viken. Her vil de fortsette å være en oppdatert samarbeidspartner for regionens næringsliv.

INDRE ØSTFOLD: Askim & Spydeberg Sparebank er en lokal aktør i Indre Østfold og Follo. De har filialer i Askim, Spydeberg, Ski og Ås, og arbeider de direkte mot bedriftsmarkedet.

TORP: I 1989 stiftet Trond og Alf Roar Hansen Kontor Konsult sammen med sin far Øyvind Steen Hansen. De kjøpte konkursbo og brukte kontormøbler i Norge og Sverige. I år fyller de 30 år.

SLITU: Kvalitetsprodukter og stort fokus på servicemarkedet har gitt selskapet vind i seilene og god fart mot et sterkt driftsår. Det tar ikke daglig leder Magne Buer for gitt.

FREDRIKSTAD: Vigres i Sarpsborg har gjennom årene blitt et kjent navn innen regnskap og rådgiving. Nå satser de også i nabobyen.

MYSEN: Siden høsten 2018 har nittenåringen Sigurd Aaser vært lærling i pappa Sigmunds transportfirma. I sommer fikk han sin egen betongbil – en splitter ny Scania.

FREDRIKSTAD: Tidligere sto det Techstep på den røde teglstensveggen på Rolvsøy. Nå står det Mobit, men det er samme mennesker og samme service!

MOSS: Moss Transportforum samarbeider med transportselskaper over store deler av landet for å oppnå optimale og miljøvennlige transportløsninger.

SARPSBORG: Frankering & Kopiservice har fått status som fullverdig forhandler av Ricoh. Det betyr et enda større apparat i ryggen til beste for kundene.

NESODDEN: Container Norway Utleie selger og leier ut i alle størrelser til all slags bruk, enten du trenger lager, kontor eller transport.

ROLVSØY: Jula varer neppe helt til påske hos Haugetun Catering, men den starter i det minste i god tid før løvet på trærne skifter farge.

Etter å ha vært samlokalisert med Borg videregående skole i Sarpsborg for nærmere 30 år siden, har Fagskolen i Østfold vist at de kan stå på egne ben og være et viktig supplement til utdanningstilbudet.

NORDRE FROGN: Behovet for alt fra supersugere til mindre høytrykksaggregater øker, og Nomi-Tek leverer alle modeller fra de mest anerkjente produsentene i Europa.

MOSS: - Vi har ufravikelige krav til kvalitet.

Sweco har slått sammen kontorene i Sarpsborg, Ski og Lillestrøm til region Viken. Det nye regionkontoret vokser fort – bare i høst har staben økt med 30 ansatte!

Revisjons- og rådgivningsselskapet BDO forsterker sin lokale tilstedeværelse i Østfold og Follo med nyansatt advokat.

I høst får Sarpsborg og Fredrikstad nye Laserwash-anlegg. – Det er så nær det er mulig å komme håndvask, konstaterer Kai Jensen.

HOBØL: Steinar Frorud Graveservice har opparbeidet seg spisskompetanse på grøfting langs norske veier. Nå har de oppdrag på hele Østlandet!

SARPSBORG: Kanskje ikke det første man tenker når det kommer til regnskapsførere, men så er Flexi Regnskap ikke som alle andre heller!

MOSS: Våren 2019 var usedvanlig hektisk for Hydroclean. – Det er sjelden vi har så mye å gjøre, sier daglig leder Geir Even Elgaaen.

SPYDEBERG: Spydeberg Utemiljø har hatt mange store oppdrag fra profilerte kunder gjennom 30 år. Etter starten i 1989 har gründer Rune Haugslien hilst på både konge og menigmann.

– Du kan reise til den store skutefesten i Fredrikstad i sommer fra alle kroker av Østfold for bare ti kroner, sier markedssjef i Østfold kollektivtrafikk Kjetil Gaulen.

SARPSBORG: Nå har Modulvegger Østfold AS også agentur på Eltete toalett- og dusjvegger for hele landet og ser for seg vekst på flere områder.

SARPSBORG: Kai Jensen kommer fykende inn på plassen foran Boss of Gloss etter å ha levert en bil til en kunde. Klokka er ennå ikke halv sju på morran.

FREDRIKSTAD: - Vi kan aldri fire på kravene til brannsikkerhet, selv om løsningene kan bli kompliserte og fordyrende. Sikkerheten kommer først, sier daglig leder i B-KS, Håkon Sundene.

SARPSBORG: Sommeren er her og det er høysesong for læreplassjeger Magne Hagen, som skal sørge for at de totalt 1.100 elevene som trenger læreplass får det.

GRESSVIK: Pettersen & Pinderød AS er en arbeidsplass utenom det vanlige på mange områder. Ikke minst fordi de alltid har hatt en kvinnelig daglig leder. Nå feirer de 40 år.

RÅBEKKEN: Storcash spisser butikkprofilen sin og tilpasser vareutvalget ytterligere for å møte kundenes ønsker. 2018 ga betydelig vekst, og daglig leder Terje Johansen satser på samme utvikling i år.

VÆRSTE: I august 2018 flyttet WiCan inn i nye lokaler. Samtidig kjøpte de alt interiør nytt hos Kontor Konsult. Nå trives de i moderne, lyse og velutstyrte lokaler.

For å løse fremtidens mangel på operasjonspersonell, har Fagforbundet, Sykehuset Østfold og Fagskolen i Østfold samarbeidet om en videreutdanning for helsefagarbeidere. Forhåpentligvis med oppstart allerede i januar.

FREDRIKSTAD: Når det nye næringsbygget reiser seg i Dikeveien 45 er det Hansen Sveis & Montering på Rolvsøy som leverer både stål og hulldekker.

SARPSBORG: I år inntrådte kravet til datakasser. En bedrift risikerte 15 000 i bot etter kontroll, men en ordrebekreftelse fra Frankering & Kopiservice førte til at den slapp unna med advarsel.

SARPSBORG: Sweco planlegger og former fremtidens byer og samfunn. Resultatet av deres arbeid er bærekraftige bygg, effektiv infrastruktur og tilgang til strøm og rent vann.

Flere artikler …

Siste fra Moss