Colors: Blue Color

SARPSBORG: Alle bedriftsledere må sette seg inn i og rette seg etter den nye personvernloven som gjelder fra mai. Det er ikke uoverkommelig, og det er hjelp å få.

FREDRIKSTAD: Det er knyttet spenning til hvordan personverndirektivet vil slå ut i praksis når det trer i kraft i mai 2018. Certego arrangerte miniseminar.

MOSS: I mai 2018 får Norge nye regler for personvern. Bedrifter som ikke følger dem risikerer bøter på opptil 4 prosent av omsetningen. IT-leverandøren Columbi i Moss tilbyr nå virksomheter i regionen gratis assistanse.

SARPSBORG: Mange sitter fortsatt på gjerdet, men om bare 15 måneder blir det forbudt å bruke kassasystemer som ikke tilfredsstiller kravene i den nye kasseloven.

NARINGSLIV.NO: Øivind Lunde i Løsningsorientert har spesialisert seg på å løse konflikter både privat og på arbeidsplassen.

DRAMMEN: Siden 2001 har Deloitte valgt å droppe julegaver til ansatte. I stedet gir de nå et bidrag til Leger Uten Grenser.

Oslo Kemnerkontor fant feil hos 14 av 18 bedrifter da de kontrollerte utfylling av reiseregninger. Vi ba dem liste de fem vanligste.

SARPSBORG: Selv om du jobber lenger enn normal arbeidstid, er det ikke sikkert at du skal føre overtid. Mange regner feil, og det kan få store konsekvenser, melder infotjenester.no.