Colors: Blue Color

HALDEN: Mange har tatt i bruk Visma eAccounting og trodd at resten ordnet seg selv. Så enkelt er det ikke alltid, men Siffer Økonomi kan hjelpe.

FREDRIKSTAD: Med lokal tilstedeværelse og internasjonal styrke, er Accountor blitt et foretrukket regnskaps- og rådgivingskontor for alle typer bedrifter.

TRØGSTAD: Det er vår og mange har allerede sådd et frø eller to. Det håper iallfall Trøgstad Sparebank som nå har åpnet et helt drivhus for nystartede bedrifter og gründere i Indre Østfold.

SARPSBORG: Mange sitter fortsatt på gjerdet, men om bare 15 måneder blir det forbudt å bruke kassasystemer som ikke tilfredsstiller kravene i den nye kasseloven.

- I dag har skattenettet blitt så finmasket at det fanger opp det meste av såkalte frynsegoder, sier daglig leder Even Bolstad i HR Norge til bladet Arbeidsgiver.

Da Ann Kristin Børresen begynte på deltid i Rema Midtveien i Moss for fire år siden lå omsetningen på 35 millioner kroner. Hun snudde utviklingen, og i fjor ble hun kåret til årets Rema-kjøpmann og senere årets kjøpmann i Norge av Handelsbladet.

Oslo Kemnerkontor fant feil hos 14 av 18 bedrifter da de kontrollerte utfylling av reiseregninger. Vi ba dem liste de fem vanligste.

KRÅKERØY: Det lysner for Jøtul i Fredrikstad, ifølge en melding fra bedriften. Driftsresultatet for 2013 bedret seg nemlig med 37 millioner kroner. Jøtul omsatte i fjor for 838 millioner kroner.

- Vi er opptatt av å bygge gode relasjoner og finne optimale løsninger for våre kunder, enten det er store bedrifter eller privatkunder, sier regionbanksjef for Nordea i Østfold og Follo, Halvor Danielsen.