Colors: Orange Color

Værste begynner å ta form. Bak står en krevende eier med ønske om å skape en levende bydel. Da er det viktig med en lokal entreprenør som brenner for det samme.

Selskapet har bare to år på baken, men utviklingen for Byemark Stål i Rakkestad går i stor fart. I 2017 omsatte de for 60 millioner.

Bravida Sarpsborg har en unik bredde i sitt tilbud til både private og bedrifter.

SKI: MOE Rådgivende Ingeniører tilbyr tverrfaglig prosjektering innenfor bygg og anlegg fra nyåpnet kontor i Follo.

SPYDEBERG: Det koster en tiendedel og arbeidet går vesentlig raskere enn med alle andre fremgangsmåter.

SARPSBORG: I 2014 overtok Espen Kamperhaug den 80 år gamle familiebedriften Ludvig Kamperhaug AS.

LIERSTRANDA: HJJ Mur & Flis på Lierstranda er spesialister på store gulvarealer for industri og forretninger. Nå vokser de raskt på baderomsløsninger også.

VESTBY: Follo Oppmåling AS i Vestby har hatt betydelig fremgang siden starten i 2014. Nå ser de tre eierne for seg ytterligere vekst i takt med utviklingen av Vestby sentrum.

FREDRIKSTAD: Backe Østfold overleverer i høst siste byggetrinn på Værste Brygge, samtidig som de har startet arbeidene med utvidelsen av Helsehuset et steinkast unna.

ØSTFOLD: Brødrene Ødegård Maskindrift ble etablert for 15 år siden og drives og eies av far Håkon, og Brødrene Erik ,Øystein og Espen Ødegård.

FREDRIKSTAD: - BoligPartner har en rekke flotte, arkitekttegnede boliger i katalogen. Vi føler at vi passer godt sammen, da vi også leverer kvalitet på våre tjenester, sier daglig leder Viggo Holth i Holth Bygg & Anlegg i Fredrikstad.

FREDRIKSTAD: To år etter den store brannen på Aursmoen i Akershus kunne Fredrikstad-entreprenøren Norbygg overlevere en flunkende ny og moderne Coop Extra-butikk.

FREDRIKSTAD: Kråkerøy Elektriske har siden starten for snart 40 år siden utviklet seg til å bli en betydelig leverandør av elektroinstallasjoner innenfor større byggeprosjekter.

SARPSBORG: HP Hovelsen Bygg-Entreprenør er i gang med byggingen av de første leilighetene på Borgenhaugen. Totalt skal det bli 160.

SARPSBORG: Pöyry satser nå også på byggeteknikk og prosjektledelse. Nå har de ansvar for prosjekteringen av det såkalte SA-bygget i Sarpsborg.

SKEDSMO: Sundolitt har økt salget med 40 prosent i Østfold hittil i år. Nå satser de enda sterkere og lanserer nye produkter.

MOSS: Bedriften Wiggo Spetz AS startet hjemme i carporten, men nå har bedriften skiftet navn til Båndtech og vokser i nytt næringsbygg i Kambo.