fbpx

Boxbike har landets største utvalg

Helse og miljø er kanskje noe av motivasjonen, men kvaliteten, mulighetene og mangfoldet gjør at helårssykler fra Boxbike daglig frakter gods og personer i hele Norge.

Norges største importør og leverandør av lastesykler, Saresgruppen, har blant annet levert sykler til nær 150 norske kommuner. Etter to år med fusjon og investeringer, er driften stabilisert, omsetningen god og rekordmange modeller klare for levering.

Det Halden-baserte selskapet opererer i hele landet, og har lang erfaring som leverandør til både privat og offentlig sektor. Det veldige sortimentet dekker alle norske behov, også vinterstid.

– Vi har klart størst utvalg i Norge, og fører Europas mest solgte merker. Totalt har vi modeller fra mer enn 20 ulike produsenter, og leverer dessuten utstyr som piggdekk, forteller daglig leder, Pål Egil Nordli, i Saresgruppen AS.

Byer og øysamfunn

Størstedelen av omsetningen skjer på nettet via boxbike.no, men de populære lastesyklene kan også kjøpes fra forhandlere over hele landet.

– Lastesykler er definitivt ikke noe storbyfenomen. De brukes flittig til vareleveranser og lignende i travle bygater, men vi har for eksempel også levert til et lite øysamfunn med 456 innbyggere langt ute i havgapet. Bruksområdene er så å si uten begrensninger, påpeker Nordli.

Syklene kan benyttes til alt fra mobile kaffeutsalg og passasjertransport til intern frakt av gods på industrianlegg. De mest robuste lastesyklene kan frakte inntil 300 kilo. Persontransportsykler kan gi komfortabel plass til to voksne eller seks barn.

– Syklene våre er optimale for barnehager, eldre- og pleiehjem og så videre. Voksne kan lett og kjapt ta med barna ut på tur. Eldre og syke som har vondt for å gå kan få mye mer ut av en luftetur med sykkel enn om de må fraktes i bil eller holde seg i nærområdet, sier han.

Fortrinn

Boxbike satser på næringslivet, og Nordli påminner om at å disponere lastesykler kan være et stort konkurransefortrinn, direkte og indirekte.

– Leverandører som konkurrerer om privat drift av offentlige tjenester, for eksempel innen pleie- og omsorg, kan få et konkurransefortrinn ved å vise til at de disponerer sykler som kan frakte brukerne på en økonomisk, helsemessig og miljøvennlig måte.

Motor og tilpasning

Om du er usikker på hvilken sykkel som egner seg, vil Boxbike gjerne bistå. Syklene har blant annet ulikt antall sitteplasser og hjul, og kommer med og uten elektrisk hjelpemotor.

– Alle våre sykler leveres ferdig montert og justert, og etter ønske også med dekor. Vi har dessuten erfaring med å spesialbygge sykler etter behov, sier Pål Egil Nordli, daglig leder i Saresgruppen AS, landets ledende leverandør av nyttesykler.


Saresgruppen AS

24 02 22 11

www.boxbike.no


 

0
0
0
s2smodern